#5 Optimaal presteren, met sportpsycholoog Jan SleijferJan Sleijfer is oprichter van NLsportpsycholoog® en directeur van KEIKO Health & Performance Center. Jan doceerde vijf jaar sportpsychologie en martial arts aan de HvA. Met zijn zelf ontwikkelde Drie Batterijen® methode is hij ruim tien jaar de mentale trainer van vele talenten en topsporters van wereld- en olympisch niveau. Buiten de sport traint Jan mensen in hoog-risico beroepen (o.a. politie en justitie) om mentaal sterk te handelen tijdens klantcontacten, reorganisaties en in crisissituaties, zoals verbale conflicten, vechtpartijen en gijzelingssituaties.
Jan ontwikkelde naast de Drie Batterijen® methode ook de succesvolle programma’s Mindboxing® en KeikoKidz®. Hij combineert de nuchtere westerse wetenschappelijke kennis als sportpsycholoog en de oosterse wijsheid als natuurgeneeskundig therapeut (TCM) in zijn werk.


Leave a Reply

*